Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Dordrecht Stadspolders

De beste zorg voor uw huisdier 24 uur per dag, zeven dagen per week. Dat is AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Met elk diergeneeskundige expertise in huis, de modernste apparatuur en liefdevolle aandacht staan wij voor u klaar. Ook is onze kliniek Cat Friendly, voor uw kat wel zo fijn.

stadspolder
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken
Kat op tafel

Cat Friendly Clinic Gold

Onze kliniek is een Cat Friendly Clinic, met het label Gold: de hoogst mogelijke katvriendelijke dierenkliniek status.

Uw dierenarts in Dordrecht Stadspolders

Altijd de beste zorg voor uw dier. Dat is waar het hechte team van dierenartsen en paraveterinairen bij AniCura in Dordrecht Stadspolders elke dag voor staan. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Als paraveterinairen en dierenartsen vanuit Dordrecht Stadspolders kunnen wij doordat we met meerdere locaties werken van elkaar leren, vanuit ‘best practices’. Ga naar: AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek - Centrum

Altijd bereikbaar

Naast onze ruime openingstijden, staan wij ook daarbuiten altijd voor u klaar. Bij spoed bel: 078 - 621 91 30

Alle mogelijke zorg

Elke dierenarts die bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in Stadspolders werkt, heeft zijn eigen focusgebied. Op dit gebied volgt hij of zij ook veel nascholing en heeft daar veel ervaring mee. Denk bijvoorbeeld aan het gebit of de beweging van de heupen. zo hebben wij elke expertise in huis. 

Cat Friendly Gold

Onze kattenkliniek is Cat Friendly Gold, en daar zijn we trots op! Om dit label te mogen dragen voldoen wij aan zeer specifieke eisen. Zo is de kliniek vanaf de wachtkamer tot de behandelkamer volledig gescheiden van honden, zijn er weinig andere katten en krijgt uw kat bij opname een groot, warm hok met schuilmogelijkheid. 

Onze dierenarts Marieke Knies is een expert in de kattengeneeskunde en geeft regelmatig les aan andere dierenartsen. 

Voor een fijn bezoek aan de dierenarts met uw kat, komt u langs bij ons, of een van de andere Cat Friendly klinieken van AniCura. 

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Dordrecht Stadspolders
Boek bij een andere kliniek

Nieuw: Dogwash in Dordrecht

Wil je een schone viervoeter én een schone badkamer? Dan is de 24/7 uur geopende Dogwash aan de Jan Valsterweg 96 in Dordrecht vast iets voor jou!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd