Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Stagebank en vacatures

Werken in onze kliniek

Werken in een dierenkliniek is ontzettend leuk en afwisselend werk. Ook is het werk wat altijd doorgaat en waar geen 09:00-17:00 mentaliteit bij hoort.

Als kliniek die ook spoed afhandelt voor een flink deel van de regio betekent het dat wij ook in de weekenden, de avonden en nachten voor onze patiënten klaar staan. Wij zijn een dynamische kliniek, altijd in ontwikkeling.

Onze medewerkers zijn up to date en geschoold en altijd bereid actuele kennis op te doen en te delen. Het werk in een dierenkliniek is eigenlijk het leukste werk wat er is. Tenminste…dat vinden wij…

Stage lopen bij AniCura Hillegom

Enthousiaste en gemotiveerde mensen die hun opleiding als paraveterinair of dierenarts al gestart zijn, zijn bij ons van harte welkom. Wij dragen graag ons steentje bij aan het vergaren en ontwikkelen van kennis bij deze “nieuwelingen” in het vak.

Wanneer je een stage plaats zoekt, neem dan contact op met onze kliniek op maandag t/m vrijdag binnen onze openingstijden en vraag even naar onze collega Conne Bartels. Mailen mag ook, laat een mailtje met daarin iets over jezelf en je vraag achter bij: hillegom@anicura.nl t.n.v. Conne Bartels

Vacatures bij AniCura Hillegom

Het komt voor dat er een vacante plaats komt voor een dierenarts of paraveterinair om ons team te versterken. Over het algemeen plaatsen wij dan een advertentie. Toch staan wij ook open voor open sollicitaties.

Gemotiveerde en enthousiaste mensen met de juiste opleiding en instelling houden wij graag in ons achterhoofd. Heb je serieus interesse deel uit te gaan maken van ons team stuur dan jouw motivatie en CV naar: hillegom@anicura.nl.

Wij wensen je vanaf hier alvast heel erg veel succes en plezier in de diergeneeskunde en wie weet, spreken we elkaar snel!

Heeft dit artikel u geholpen?

Selecteer wat bij uw situatie past of typ het zelf. We waarderen uw feedback heel erg!

Dank u!

We waarden dit heel erg

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd