Actie chipmaand

Wij bieden in de maand juni 10% korting op het chippen van je kat en konijn. Daarnaast kan een gratis chip check bij de assistenten worden ingepland voor alle huisdieren met een chip, waarbij wordt gecontroleerd of de chip nog werkt en of deze goed geregistreerd is. Maak snel een afspraak. Dit kan telefonisch of online.

Maartje Steendam
Praktijkmanager

Maartje Steendam

Praktijkmanager
Praktijkmanager

Maartje Steendam

Praktijkmanager

Ik ben Maartje Steendam, meer dan 15 jaar dierenarts. Vanwege een allergie ben ik nu alleen nog werkzaam als praktijkmanager.

Uitdagingen en passie

Het is een uitdaging om een team te ondersteunen, nieuwe ideeën te implementeren en vooruitgang te brengen in de kliniek. Het mooiste aan het werk is om dingen uit te zoeken; te kijken waar een behandeling, het contact of het proces in de dierenkliniek verbeterd kan worden.

Meerdere klinieken

Door mijn allergie, gecombineerd met nog altijd een passie voor dieren, mensen, teams en het aanbrengen van verbeteringen, heb ik het management van drie klinieken, met zes locaties onder mijn hoede:

Ik ben praktijkmanager bij AniCura Dierzorg, AniCura Hellevoetsluis en AniCura Hoogvliet.

Daarnaast werk ik bijna 15 jaar voor Anicura Dierenkliniek Het Overbosch in Oostvoorne, Stellendam en Rozenburg: eerst als dierenarts en nu als praktijkmanager.

Thuis

Doortje, onze staffordshire bull terrier, is een grote kroelkip. Daarnaast hebben we een mooi aquarium.

In mijn vrije tijd lees ik graag.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak bij onze dierenkliniek? Neem contact met ons op. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd