Neurochirurgie bij AniCura Haaglanden

Bij AniCura kunt je met jouw dier op doorverwijzing van jouw dierenarts terecht bij onze specialisten en experts neurochirurgie. Door de specialistische kennis, veel praktische ervaring en moderne apparatuur is er bij het Specialistisch Verwijscentrum van AniCura Haaglanden in Rijswijk veel mogelijk. Meer dan bij een gewone dierenarts.

Neurochirurgie bij het Specialistisch Verwijscentrum van AniCura Haaglanden

Heeft jouw dier een neurologisch probleem zoals zenuwuitval, verlamming, hals- en rugpijn of een slingerende gang? Dan kan jouw huisdier doorverwezen worden naar het Specialistisch Verwijscentrum van AniCura Haaglanden in Rijswijk. Met veel mogelijkheden aan zorg en specialistische kennis is ons centrum goed te vergelijken met een ziekenhuis. 

Specialistische kennis en apparatuur

Bij ons verwijscentrum werken alleen dierenarts-experts en dierenarts-specialisten die doorgeleerd hebben in (neuro)chirurgie. Naast jarenlange ervaring en de laatste kennis beschikken wij over de beste apparatuur om jouw dier snel te helpen met de allerbeste zorg. Lees ook: Verschil dierenarts en specialist

Ook voor orthopedische behandelingen op hoog niveau bent je bij ons aan het goede adres.

Uitgebreid onderzoek bij neurologische problemen

In ons verwijscentrum in Rijswijk zijn veel onderzoeksmogelijkheden om het neurologische probleem bij jouw dier in beeld te brengen (beeldvorming). Denk aan:

Ervaren chirurgen met de laatste kennis

Ook voor operaties voor jouw huisdier ben je bij ons in goede handen. Naast jarenlange ervaring en de meest recente kennis beschikken onze operatiekamers over de modernste technieken. Met uitgebreide apparatuur zorgen we ervoor dat jouw dier tijdens de operatie goed in de gaten gehouden wordt. 

Ook bij spoed 

In het geval van spoed, zoals bij verlamming bij hernia patiënten of wervelbreuken, zijn we ook buiten openingstijden voor jouw dierenarts telefonisch bereikbaar.  Bekijk ook: Spoedkliniek. Tijdens openingstijden is het mogelijk dat je zelf met een verwijzing van jouw dierenarts contact met ons opneemt. Zo kunnen we zo snel mogelijk ingrijpen. In veel gevallen is dit erg belangrijk om het dier goed te kunnen helpen.

Wanneer naar de neurochirurg?

Je kunt alleen met verwijzing van jouw dierenarts terecht bij de neurochirurg. Jouw dierenarts kan beoordelen of het nodig is dat een dierenarts-specialist jouw dier verder onderzoekt of behandelt. Je kunt natuurlijk ook zelf om een verwijzing vragen bij jouw dierenarts. 

Waarom naar een ziekenhuis voor dieren

Net als bij mensen, kunnen dieren voor complexe zorg verwezen worden naar een ziekenhuis voor dieren: een verwijscentrum. Hier werken dierenarts-experts of dierenarts-specialisten met veel kennis en ervaring in een bepaald vakgebied. Ontdek in deze video hoe de diergeneeskunde in Nederland eruit ziet, en hoe je de beste zorg voor uw dier vindt. Vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk ook: Zorg Wijzer

Vragen of advies?

Twijfel je, of heb je nog vragen heeft over mogelijke behandelingen of de kosten? Neem dan gerust contact op met ons, we helpen je graag verder. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd