Tessa Vliegenthart

Tessa Vliegenthart

Paraveterinair
Tessa Vliegenthart
Paraveterinair

Mijn naam is Tessa Vliegenthart, ik ben werkzaam als paraveterinair bij Verwijscentrum Dordrecht en Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden. Op dit moment ben ik nog bezig met de master Diergeneeskunde in Utrecht. 

Helpen van dieren

Het leuke aan dit werk is het kunnen helpen van dieren en daarmee ook het geruststellen van de eigenaar. Dit is voor mij zeer waardevol. Het is altijd al mijn passie geweest om dieren te helpen. Tijdens mijn werk bij AniCura als assistent leer ik veel en zo bereid ik mijzelf voor op wanneer ik zelf een afgestudeerd dierenarts ben.

Beestenboel

Onze bruine labrador Olaf is het middelpunt van het gezin. Hij is bij ons thuis geboren en zijn moeder heeft een prachtige leeftijd mogen bereiken. Olaf is inmiddels zelf ook al een 'opa' zoals we hem noemen, maar hij vindt het nog altijd heerlijk om te zwemmen met zijn bal.

Pippa onze zwart-witte poes is wat schuwer als ze je niet kent, maar bij ons komt ze 's avonds heerlijk op de bank kroelen. Nova onze Maine Coon dame is nog jong en heel speels, gekke momenten heeft ze vaak en ze vraagt veel aandacht van ons.

Niet te vergeten onze Franse hangoor Floor en Duitse reus Soof welke een mooie ren (de oude volière) in de tuin hebben. Hun maak je vooral erg blij met wat verse wilgentakken.

Hobby’s

Ik ben fanatiek met Badminton. Ik speel dan ook graag wedstrijden en ben zo lekker sportief bezig. (Dieren)fotografie is een andere hobby van mij. Vooral dingen proberen en de mensen blij maken met het resultaat maakt het leuk.

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd