Tara Wildschut

Tara Wildschut

Paraveterinair
Tara Wildschut
Paraveterinair

Mijn naam is Tara Wildschut, ik ben actief als paraveterinair binnen Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht en Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden. 

Wildlife

Ik heb de mbo-opleiding tot paraveterinair afgerond en ik heb ook de opleiding wildlife management gedaan. Door de opleiding wildlife management heb ik veel ervaring en kennis opgedaan over exoten. 

Medische kennis

De keuze voor dit beroep was voor mij eenvoudig. Ik beschik graag over medische kennis en heb dit kunnen combineren met dieren. Werken met dieren is voor mij een passie en een hobby. Doordat je altijd door kan blijven leren kun je veel verschillende kanten op met dit beroep. 

Luipaardgekko’s

Ik ben trotse eigenaar van 3 luipaard gekko's; Sun, Fent en Sproet genaamd. Een kolenbrander schildpad die curious (curry is zijn afkorting) heet.Iik ben dan ook een grote exoten/herpeten liefhebber! Maar ook mijn oude bejaarde hond komt geen liefde tekort. Whopper is mijn 13 jaar oude Apperzeller/Boerenfox kruising. 

Naast mijn dierenhobby heb ik grote interesse in fotografie, met name natuur- en (natuurlijk) dierfotografie. Verder is een andere hobby nog snowboarden. 

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd