Rick Jansen

Rick Jansen

Paraveterinair
Rick Jansen
Paraveterinair

Naast mijn werk ben ik vooral gek op sporten in de sportschool en zwemmen. Daarnaast af en toe een spelletje doen is uiteraard ook niet verkeerd. Verder ben ik een echte Marvel fan.

Ik ben Rick Jansen, ik werk als paraveterinair bij AniCura Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden en Verwijscentrum Dordrecht.

Beeldvorming

Na mijn studie heb ik een specialisatie gevolgd over beeldvorming. Hier heb ik voor gekozen omdat deze kant van de diergeneeskunde mij het meeste fascineert. 

Zieke hond

Vroeger had ik een erg zieke hond. Hij was geboren met een afwijking en zou nooit oud worden. Uiteindelijk is hij nog 7 jaar geworden en hierdoor ben ik mezelf meer gaan verdiepen in de diergeneeskunde. Uiteindelijk ben ik hierdoor uitgekomen bij de opleiding tot paraveterinair.

Persoonlijk vind ik het fijnste aan dit beroep het werken met de dieren en de blije gezichten van eigenaren wanneer ze hun dieren weer zien na een opname.

Huisdieren en vrije tijd

Ik heb zelf twee katten, zij zijn beiden 4 jaar oud en heten Misty en Chico. Naast mijn werk ben ik gek op sporten in de sportschool en zwemmen. Daarnaast af en toe een spelletje doen vind ik ook niet verkeerd. Verder ben ik een echte Marvel-fan.

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd