Linsey Toepoel

Linsey Toepoel

Paraveterinair
Linsey Toepoel
Paraveterinair

Mijn naam is Linsey Toepoel, ik ben paraveterinair bij AniCura Haaglanden Rijswijk en Diergeneeskundig Verwijscentrum Dordrecht. Dieren zijn mijn passie, en dit beroep trok mij heel erg omdat ik het medische aspect ook zeer interessant vind. Vandaar dat ik toen heb besloten de opleiding tot paraveterinair te volgen.

Expertise en nascholing

Ik heb me verdiept in het leren van nerve blocks onder begeleiding van Orchidee de Hoog. Hiermee kan ik de patiënten de best mogelijke pijnstilling geven. Over het algemeen vind ik de anesthesie/analgesie het leukste onderwerp van mijn vak. Om hierin de beste zorg te kunnen verlenen volg ik hier graag nascholingen in.

Opknappen van dieren

Het leukste aan dit werk vind ik voornamelijk het werken met dieren natuurlijk. Het kunnen zien dat de dieren opknappen na hun bezoek en dat we echt iets gedaan hebben om het dier weer een goede kwaliteit van leven te kunnen geven is heel gaaf.

Twee schildpadden en een hond

Ik heb twee schildpadden genaamd Yellow en Jack, inmiddels zijn zij al 15 jaar bij mij. Naast huisdieren vind ik reptielen ook zeer interessant. Verder heb ik mijn hond genaamd Dobby, zij is geadopteerd vanuit Spanje en zij is doof geboren. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee maar de communicatie tussen ons gaat inmiddels super goed. 

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd