Camille de Ley
Dierenarts

Camille de Ley

Dierenarts oncologie
Dierenarts
Camille de Ley
Dierenarts oncologie

Expertise

  • Oncologie

Mijn naam is Camille en ik werk sinds november 2020 bij AniCura in Dordrecht en Rijswijk. Ik ben bij AniCura gaan werken om aan uw huisdier de beste zorg te kunnen geven op het gebied van oncologie.

Interesses en expertise

Ik heb diergeneeskunde gestudeerd in Gent en ik ben afgestudeerd in de richting kleine huisdieren.

Mijn interesse gebied is oncologie. Toen ik in mijn laatste jaar diergeneeskunde zat, heb ik stage gelopen op de oncologie afdeling bij de universiteit van Californië - Davis. Daar is mijn interesse in oncologie alleen maar gegroeid en ik heb mij er sindsdien ook volledig op toegelegd.

Nascholing

Na mijn studie ben ik een algemeen roterend internship op het gebied van kleine huisdieren begonnen. 

Daarna heb ik een oncologisch internship gestart bij Fitzpatrick Referrals in Engeland, waar ik ongelooflijk veel heb bijgeleerd en mijn passie voor de oncologie nog groter is geworden.

Ook volg ik extra bijscholing en bezoek ik congressen die gaan over oncologie. Zo blijf ik up-to-date van alle ontwikkelingen binnen mijn vakgebied.

Huisdieren met kanker

Als uw hond of kat kanker heeft, dan is mijn doel om u en uw huisdier te helpen en bij te staan door deze moeilijke periode. Ik sta altijd voor u klaar, dus aarzel zeker niet om met mij contact op te nemen als u vragen heeft.

Voor eigenaren

Afspraak maken

Je kunt alleen bij ons terecht op verwijzijng. Heb je een verwijzing van je eigen dierenarts? Dan kun je een afspraak maken.

Ga naar contact

Voor dierenartsen

Verwijzen naar ons

Als dierenarts naar ons verwijzen? Gebruik onderstaande button.

Verwijs uw patiƫnt

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd