Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Wim Wellens
Dierenarts

Wim Wellens

Dierenarts & locatiemanager
Dierenarts
Wim Wellens
Dierenarts & locatiemanager

Ik ben Wim Wellens, dierenarts bij het AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek.

Al van jongs af aan koesterde ik een voorliefde voor het medische vak én dieren. Het beroep dierenarts bleek de logische keuze.

Ik groeide op in het Vlaamse Geraardsbergen. Van de studie diergeneeskunde heb ik genoten in Gent. In 2010 ben ik afgestudeerd en heb sinds die tijd kortstondig gewerkt in Ninove, Koksijde, Spijkenisse en Den Haag.

Sinds 2018 ben ik werkzaam bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek.

Interesse en expertise

Ik heb een brede interesse in de eerstelijns diergeneeskunde. Ik zie mezelf als een generalist met een voorliefde voor chirurgie, traumatologie en medische beeldvorming.

Sinds 2018 ben ik lid van het managementsteam van het dierenziekenhuis.

Vanaf mijn afstuderen heb ik regelmatig trainingsweekenden, bijscholingen en seminars gehad. Deze sluiten aan op mijn brede interesse en gaan dus van endoscopie, diabetes bij katten of huidreconstructie tot cardiologie. 

Katten & auto's

Ook thuis ben ik in de weer met dieren. Eigenlijk meer met één dier: mijn kat. Verder reis ik graag en dan is Toulouse mijn favoriete bestemming. Ook heb ik een zwak voor mooie auto’s.

In mijn vrije tijd sleutel ik graag aan mijn oldtimer of vind je me achter het stuur van een motor.

Als er tijd over blijft, reis ik graag met m’n gezin de wereld rond en geniet ik van een goed boek, muziek of een spannende Netflix-serie.

Afspraak of meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken bij de kliniek? Neem contact met ons op!

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd