Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Ooit gestart als veeartsenpraktijk, zijn wij 80 jaar later uitgegroeid tot een gespecialiseerde en moderne praktijk voor huisdieren en hun baasjes.

Met vestigingen in Dordrecht en omstreken en verwijscentra met dierenarts-specialisten in Rijswijk en Dordrecht hebben wij al 25 jaar op bijna elke hulpvraag van uw huisdier een passend antwoord. 

Er wordt steeds meer mogelijk in de diergeneeskunde. Onze dierenartsen onderzoeken en benutten deze mogelijkheden voortdurend om uw dier nu en in de toekomst altijd de beste zorg te kunnen blijven geven. Daarom scholen onze dierenartsen zich regelmatig bij en is onze organisatie altijd in ontwikkeling.

Zo hebben wij onlangs nog een verbouwing gehad om nóg beter te voldoen aan de laatste kwaliteitseisen voor zorg en aan de wensen van u als huisdiereigenaar. 

Keuze voor AniCura

In 2016 hebben we ons aangesloten bij AniCura. Dit hebben we gedaan omdat we de belangrijkste visie met AniCura delen: dieren de best mogelijke zorg te bieden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd