Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marije Attasio
Dierenarts

Marije Attasio

Dierenarts
Marije Attasio

Werk en vrije tijd

Ik werk sinds 2020 als dierenarts bij Anicura. Hiervoor heb ik mijn opleiding gedaan in Antwerpen en Gent. Ik woon nu gezellig terug in Nederland met mijn vriend en twee katten. In mijn vrije tijd kook ik graag en om dit te compenseren ben ik vaak in de sportschool te vinden.

Interesses en nascholing

Ik heb op dit moment geen specifieke expertise, ik vind zowel opereren als interne geneeskunde erg leuk, ik heb een speciale interesse in voortplanting.    

Ik volg nascholingen op gebied van interne geneeskunde en chirurgie, verder kijk ik mee met tandheelkunde om dit ook te gaan oppakken.

Mens en dier

Ik vind het fijn om dieren te kunnen helpen waardoor de eigenaren langer kunnen genieten van hun dier. Ik ben dierenarts geworden omdat ik gek ben op dieren. Daarbij wilde ik zeker iets doen om zowel dieren maar ook mensen te helpen. Dit beroep is daar een goede match voor.

Cleo en Silvesto

Ik heb twee katten, Cleo en Silvesto, ik heb deze geadopteerd toen ze drie jaar waren gezien ze niet in hun oude huisje konden blijven. Ik vind het heerlijk om ‘s avonds gezellig met ze op de bank te zitten en te knuffelen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd