Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Miriam Vermeulen
Dierenarts

Miriam Vermeulen

Dierenarts
Miriam Vermeulen

Ik ben Miriam Vermeulen. Ik ben sinds 2022 dierenarts bij Anicura Dierenziekenhuis Drechtstreek. Naast mijn werk in 's-Gravendeel, werk ik ook 1 dag in de week in Dordrecht, en draai mee met de spoeddiensten in het weekend. 

Mijn werk

Ik heb altijd al een hart voor dieren gehad. Dieren en hun baasjes helpen is de reden waarom ik dierenarts ben geworden. Als dierenarts kan ik elke dag mijn steentje bijdragen aan een gelukkiger en gezonder leven van de huisdieren in de regio. Wat is er mooier dan dat? De variatie in het werk als eerste lijnsdierenarts maakt het extra leuk en uitdagend. Het toffe team van paraveterinairen en dierenartsen waarin ik elke dag mag werken, is natuurlijk de kers op de taart! 

Ik heb geen expertises, maar ik heb wel een voorliefde voor en grote interesse in konijnen en knaagdieren. Daarnaast volg ik ook nascholingen op het gebied van interne geneeskunde en voeding. Er valt namelijk altijd weer wat bij te leren! 

Vrije tijd

Aan het einde van een lange dag zit ik graag met mijn kat Nora op de bank te haken. In mijn vrije weekenden trek ik graag op de fiets de natuur in, om mijn hoofd even helemaal leeg te kunnen maken. Een bordspelletjesavond met vrienden zeg ik ook nooit nee tegen

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd