Zeeland

AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen

Welkom bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. Onze dierenartsen en paraveterinairen in Terneuzen staan met liefde en veel kennis klaar voor uw dier, of het nu is voor een vaccinatie, operatie of behandeling bij kanker.

Hond bij de dierenarts in Terneuzen
Voor diereigenaren

Onze behandelingen en diensten

Bekijk hier ons aanbod

Contact

0115 - 61 96 28

dzzv.contact@anicura.nl

Van Diemenstraat 83, 4535 AR Terneuzen

Routebeschrijving

Hét Oncologisch Centrum

We behandelen vrijwel elk type kanker met de juiste expertise en nieuwste behandelingsmogelijkheden.

Een fijn leven voor u en uw huisdier, daar doen we het voor!

Dé dierenkliniek in Terneuzen - en meer

In Terneuzen gaan we als dierenziekenhuis verder dan een gewone dierenarts. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor vaccinaties en reguliere controles. Met een team goed getrainde dierenartsen en paraveterinairen is onze dierenkliniek in Terneuzen ook ervaren in het uitvoeren van operaties of uitgebreide behandelingen.

Zo zijn zijn we toegerust om uw dier te onderzoeken en helpen bij ziektes zoals kanker en huidziekten (dermatologie). Meer weten? Ga naar: over ons

Oncologie bij dieren

Wij zijn hét oncologisch centrum voor dieren in Zuidwest Nederland. Veel dierenartsen verwijzen klanten naar ons door als zij geen raad meer weten bij een hond of kat met kanker. Naast de gebruikelijke diagnostiek - kankeronderzoek voor uw hond of kat) - gaan wij als oncologisch centrum verder met bijvoorbeeld onze CT scan. Afspraak maken of meer weten? Ga naar: Oncologisch centrum voor dieren

Afspraak bij onze dierenartsen in Terneuzen

Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken bij een van onze dierenartsen aan de Van Diemenstraat 83 in Terneuzen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Verwijzend dierenartsen

Ons team van dierenartsen, specialisten en residents staat klaar voor uw verwijzing.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd