Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kwaliteit

Wij zijn trots op onze specialistische kennis en zorg die we kunnen bieden. Daarom willen we dit altijd naar een hoger niveau blijven tillen. Dit doen we door onze kennis te delen, zowel binnen het team in de kliniek als daarbuiten. Zo bieden wij de best mogelijke zorg aan de dieren bij ons in de kliniek.

Onze kliniek heeft de juiste apparatuur, middelen en kennis om uw huisdier de beste zorg te bieden. Daarnaast besteden we heel veel aandacht aan goede hygiëne: we volgen het QualiCura kwaliteitsbeleid. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar is enorm belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier.

In de praktijk

In één van de spreekkamers wordt uw huisdier tijdens het consult onderzocht. Er is een aparte spreekkamer voor chemobehandelingen, die aan alle veiligheidseisen voldoet.

Voor verder onderzoek hebben wij moderne apparatuur, zoals een CT-scan, digitale röntgenapparatuur, een echoapparaat en een laboratorium. Onze operatiekamers zijn uitgerust met gasnarcose en bewakingsapparatuur zodat we uw huisdier goed in de gaten kunnen houden tijdens een operatie. Tijdens een operatie is er ook altijd een assistente aanwezig die kan ondersteunen als dit nodig is.

Er is een aparte ruimte voor gebitsbehandelingen omdat hier veel bacteriën bij vrijkomen. Als uw huisdier langer moet blijven voor verder onderzoek of (intensieve) behandeling, wordt hij/zij in de opname goed in de gaten gehouden en met veel liefde verzorgt door onze assistentes en dierenartsen. Bij gebitsbehandelingen is er gasnarcose en bewaking aanwezig. En vanaf 2019 hebben we ook een röntgenapparaat dat speciaal voor het gebit is. Zo weten we zeker dat we uw huisdier de beste zorg kunnen geven.

Medicijnen retour? Geen geld terug

Ondanks het feit dat we zo zorgvuldig mogelijk omgaan met het voorschrijven van medicijnen kan het zijn dat u na de behandeling een deel van de medicijnen overhoudt.

Bij het retourneren van medicijnen krijgt u geen geld terug, omdat we deze medicijnen volgens wet- en regelgeving niet meer mogen gebruiken. Ook al zijn de medicijnen nog niet over de houdbaarheidsdatum, we kunnen de bewaarcondities buiten onze praktijk niet waarborgen. Wij moeten bij het afleveren van medicijnen altijd kunnen instaan voor de kwaliteit hiervan.

Medicijnen kunt u wel bij ons inleveren om deze kosteloos te laten vernietigen. 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd