Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ada Krupa
Dierenarts

Ada Krupa

Dierenarts
Dierenarts
Ada Krupa
Dierenarts

Interessegebied: Oncologie

Ik ben Ada Krupa en ben dierenarts-oncoloog bij AniCura Dierenziekenhuis Zeeuws-Vlaanderen. In 2010 ben ik afgestudeerd aan de universiteit van Wroclaw in Polen, daarna heb ik mij hier verder mogen ontwikkelen op het gebied van oncologie en interne geneeskunde. 

Verschillende stages

Daarna volgde ik diverse stages en opleidingen in veterinaire oncologie in Slovenië, Engeland, Amerika, alsook in Nederland in ons diergeneeskundig oncologisch centrum voor kankerbehandeling in Terneuzen.

In de tussentijd heb ik ook mijn 3 jarige Europese specialisatie in de veterinaire medische oncologie aan de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren in Utrecht gevolgd en afgerond.

Veel geleerd

Veel belangrijke specialisten hebben een grote impact op mij gehad, maar door de professionele en humane band met de oprichter van de praktijk heb ik niet alleen een zeer bijzondere opleiding genoten, maar ook geleerd wat “compassionate care” betekent. Dit is, samen met je professionele vaardigheden, het belangrijkste onderdeel om een goede dierenarts te zijn.

Mijn werk is mijn stijl van leven

Mijn werk is mijn leven en mijn passie. Ik volg regelmatig nascholing in verschillende landen. Mijn streven is om de klinische oncologie te blijven combineren met klinisch-wetenschappelijk onderzoek en onderwijs.

De uitdagingen waar ik elke dag voor sta, motiveren mij om het beste te doen voor mijn patiënten en hun baasjes. Het brengt diepe voldoening om gelukkige ogen van patiënten te zien als we erin slagen om ze te helpen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd