Verwijzen naar AniCura de Tweede Lijn

Verwijscentrum AniCura de Tweede Lijn is er ook voor u! Het is onze missie om een verlengstuk van uw praktijk te zijn. We zorgen, samen met u, dat uw patiënten zo goed mogelijk geholpen worden. Zelf bieden we dan ook geen eerstelijns zorg aan. Alle patiënten hebben bij ons een verwijzing nodig.

Zo verwijst u uw patiënt

Verwijzen is zeer eenvoudig; wij willen van u graag de patiëntengegevens en de relevante klinische gegevens ontvangen.

 1. De dierenarts mailt
  De dierenarts verwijst bij voorkeur per e-mail: stuur ons een mail (klik hier)
  1. patiëntgegevens
  2. relevante klinische gegevens
 2. De eigenaar belt
  Een telefoontje van de eigenaar is vervolgens genoeg. Bel: 038 – 30 35 333

CT-scan of röntgenfoto-/dossierbeoordeling

Wilt u uw patiënt enkel voor het maken van een CT-scan naar ons verwijzen? Wilt u uw patiënt niet verwijzen, maar wilt u dat wij met u meedenken aan de hand van een röntgenfoto of dossier? Dat is zeker mogelijk.

 • Alleen CT-scanWanneer er alleen een CT-scan van uw patiënt gemaakt moet worden, zal de patiënt direct weer terugverwezen worden naar u. U ontvangt enkel onze bevindingen per e-mail, waarna u zelf deze bevindingen met de eigenaar kunt bespreken en een behandelplan voor uw patiënt kunt opstellen.
 • Röntgenfoto- of dossierbeoordelingU kunt ook een röntgenfoto of dossier door ons laten beoordelen. Wanneer u dit wenst, kunt u de betreffende beelden en/of het dossier bij voorkeur per e-mail naar ons sturen, vermeld hierin/-bij duidelijk uw hulpvraag.

Bij spoed of overleg

In het geval van spoed en voor dringende vragen zijn wij voor overleg 24/7 bereikbaar op 038 – 30 35 333. U kunt ons ook consulteren als u niet direct een patiënt verwijst, maar bijvoorbeeld wilt overleggen over veterinair technische zaken.

Het blijft uw patiënt

Na een onderzoek en/of behandeling dragen we de patiënt weer aan u over. Wij adviseren de patiënt ook eventuele herhaalmedicatie bij u op te halen. In de overdracht vindt u de resultaten van de onderzoeken en het verloop van de behandeling. Neem bij vragen gerust even contact met ons op.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd