🦷 Maand van het gebit 🦷

Alleen in februari bij AniCura West-Friesland: gratis gebitscontrole + 10% korting op gebitsbehandelingen. Maak een afspraak!

Contact

Spoed dierenarts buiten openingstijden

Bel naar: 0229-23 59 41. U wordt dan direct doorgeschakeld naar de dienstdoende dierenkliniek in de regio. Van maandag t/m zaterdag tot 22:00 uur en op zondag tussen 12:00 en 18:00 uur werken wij samen met andere klinieken in de regio. Zo kunnen wij uw dier snel behandelen. Als u buiten deze tijden om belt, wordt u doorverwezen naar het Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam. 

Contact

0229 - 235 941

westfriesland@anicura.nl

Nieuwe Steen 25, 1625 HV Hoorn

Routebeschrijving

Voor diereigenaren

  • Maak eenvoudig online of telefonisch een afspraak. Wij doen ons best om u dezelfde dag nog in te plannen. Als u ’s ochtends belt, lukt dat ook bijna altijd. Mocht er geen plek meer zijn en wilt u die dag nog langskomen, dan is er misschien een mogelijkheid in onze locatie in Grootebroek-Stede Broec

     

  • Heeft u met uw dier een afspraak bij ons voor een consult of operatie, en kan u toch niet komen? Meld u dan zo vroeg mogelijk telefonisch bij ons af. Als u zich niet ruim van tevoren afmeldt, moeten we helaas het volle tarief voor een consult of €100,- voor een operatie bij u in rekening brengen.

  • Bekijk ook de openingstijden voor onze locatie in Grootebroek-Stede Broec.

  • U rekent direct na de behandeling contant of per pin af, tenzij hier met de behandelend dierenarts andere afspraken over gemaakt zijn.

  • Ga naar ons bestelformulier.

  • Schrijf in via website en ontvang 5 euro korting. Ga naar ons inschrijfformulier.

  • Is er iets niet naar wens gelopen, of heeft u feedback voor ons? Bel ons of laat het ons weten via dit formulier

Voor diereigenaren

U vindt ons ook in Grootebroek

Ga naar kliniek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd