Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Expertises

Van vaccinatie tot kijkoperatie en uitgebreid röntgenonderzoek: bij AniCura West-Friesland helpen we u met de diergeneeskundige zorg die uw dier nodig heeft. Lees hier meer over onze expertises.

Ook vindt u bij ons expertise in:

Endoscopie (kijkoperaties) 

We hebben het instrumentarium in huis om met een scoop (flexibele slang met camera) verder te kijken. Zo kunnen we als dat nodig is bij uw huisdier in de neus of maag kijken. Ook kunnen we biopten nemen om in te sturen naar het laboratorium. De volgende kijkoperaties zijn bij ons mogelijk: rhinoscopie (neus), gastroscopie (slokdarm/maag) en bronchoscopie (luchtwegen/longen).

Oogboldrukmeting met Tono-Pen

Heeft uw dier verhoogde kans op glaucoom, of symptomen die passen bij een verhoogde oogboldruk? Met de Tono-Pen kunnen we de oogboldruk bij uw huisdier pijnloos en betrouwbaar meten. Voor deze meting bent u welkom in onze kliniek in Hoorn-Risdam.

Echografie

Is uw teef of poes mogelijk zwanger? Of heeft uw dier klachten in de buik of blaas? Onze dierenartsen hebben veel ervaring met maken en lezen van echo’s. In beide klinieken is een modern echo-apparaat aanwezig.

Digitale röntgen

In Stede Broec en Hoorn maken we direct-klaar-digitale-röntgenfoto’s. Een kwalitatief zeer mooie, snelle en veilige techniek. De foto is zo klaar en wordt als mogelijk direct met u als eigenaar besproken. Het maken van een röntgenfoto is niet pijnlijk. Lees ook: röntgen

Officiële HD- en ED foto’s

Wij hebben de licentie om officiële HD (Heupdysplasie) en ED (Elleboogdysplasie) foto’s te maken. 

Fysiotherapie

Heeft uw dier na een operatie of ongeval fysiotherapie nodig? We werken nauw samen met fysiotherapeut Linda Bleeker.

Wilt u meer weten over onze behandelingen? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd