Linda Bleeker
Dierfysiotherapeut

Linda Bleeker

Dierenfysiotherapeut
Dierfysiotherapeut
Linda Bleeker
Dierenfysiotherapeut

AniCura West-Friesland werkt nauw samen met de zelfstandige dierenfysiotherapeut Linda Bleeker-Wildenburg. 

Met fysiotherapie helpt zij dieren om beter te herstellen na bijvoorbeeld een operatie of blessure. Bij dieren is er vaak snel resultaat te zien van een behandeling. Linda: 'Het blijft fantastisch om een dier na een paar behandelingen beter in zijn vel te laten zitten.'

Linda's specialismen zijn medical taping en fasciatherapie. Dit zijn relatief nieuwe werkwijzen met vaak een goed en snel resultaat.

Fysiotherapie voor dieren

Fysiotherapie voor dieren bestaat al enkele tientallen jaren, maar is toch nog redelijk onbekend. Terwijl het voor mensen bijna vanzelfsprekend is bij klachten aan het bewegingsapparaat. Ook dieren herstellen beter en sneller bij de juiste revalidatie, bijvoorbeeld na een operatie of blessure.

Als dierenfysiotherapeut volg je eerst de humane opleiding fysiotherapie, om vervolgens nog twee jaar verder te leren voor dierfysiotherapie. Omdat dieren niet kunnen praten is het extra belangrijk om goed op de aanwijzingen van het dier te letten. Ook de antwoorden van de eigenaar zijn erg belangrijk.

Zo wordt een behandelplan op maat voor uw dier gemaakt.

Lees ook: fysiotherapie voor honden

Jessie en haar flossy

Linda woont in Blokker met haar man, twee kinderen en hond Jessie. Jessie gaat graag mee naar buiten en is groots fan van haar flossy.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd