Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Waardig afscheid

Zoals u allemaal weet geeft ons hele team heel veel om uw huisdier en u. Diep doordrongen zijn wij van de grote verantwoordelijkheid die op uw en onze schouders rust, niet alleen bij leven, maar ook juist bij dat ene onvermijdelijke moment.

Laten inslapen van uw huisdier

Euthanasie is één van de meest belangrijke en gevoelige diensten is die wij verlenen aan uw dier en u. Wij streven er naar om dit proces zo goed mogelijk te laten verlopen, zonder pijn of stress, om u zo de gelegenheid te geven om in alle rust afscheid te nemen en vrede te kunnen krijgen met uw grote verlies.

Wij nemen op de praktijk hiervoor alle tijd. Het is wel verstandig om een afspraak te maken. Wij proberen aan al uw wensen te voldoen. 

Bij u thuis laten inslapen

Dus komen wij ook bij u thuis, als u dat liever heeft. Dan laten we uw dier in zijn veilige omgeving, op zijn eigen vertrouwde plekje in alle rust inslapen. Er is alle gelegenheid om met u te praten en uw vragen te beantwoorden in alle privacy. 

Geef wel graag bijtijds aan als u wilt dat we bij u thuis komen. Denkt u ook alvast na en overleg thuis over wat u wilt dat er met uw overleden huisdier gebeurt na zijn overlijden.

Meer over euthanasie bij uw huisdier

Heeft u een vraag over euthanasie of over het begraven of cremeren van uw huisdier? Neem contact met ons op, we helpen u graag met advies. 

Lees ook:

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd