Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Anne-Charlotte Schut
Paraveterinair

Anne-Charlotte Schut

Paraveterinair
Paraveterinair
Anne-Charlotte Schut
Paraveterinair

Hoi, mijn naam is Anne Charlotte Hinloopen-Schut. Ik ben geboren 1988 en woon in IJmuiden, samen met mijn man, zoontjes en onze kat Wiesje.

Ik wilde van jongs af aan al iets voor dieren betekenen. In 2009 heb ik mijn diploma behaald en ben werkzaam geweest op meerdere praktijken.

Sinds een aantal jaar werk ik bij het leuke team van Bloemendaal en Santpoort als paraveterinair en als praktijkmanager.

Naast het verzorgen van dieren vind ik ook de managementkant van ons werk heel leuk en coördineer dan ook de assistenten en assisteer onze praktijkmanager, daarnaast hou ik me bezig voorraadbeheer.

Interesse

In ons vak vind ik de senior dieren altijd erg interessant; ik gun ze een mooie oude dag en heb hier ook een aantal cursussen voor gevolgd. Daarnaast assisteer ik de arts bij de laparoscopie die wij aanbieden -hiervoor heb ook een cursus gevolgd

Communicatie en verdieping in het begeleiden van de andere assistenten zijn onderwerpen die mij motiveren in mijn werk. Ik probeer dan ook twee á drie keer per jaar een cursus te volgen.

Ik vind het erg belangrijk om niet stil te staan in de praktijk.

Thuis

Zelf heb ik een kat - Wiesje, deze komt uit de praktijk, ze is als kitten meegegaan en nooit meer weg gegaan.

Mijn passie is paardrijden, lekker in het duin helemaal m’n hoofd leeg en genieten van de mooie natuur die we in deze omgeving nog hebben. Ook lees en schilder ik graag.

Vragen?

Nieuwsgierig naar wat een paraveterinair allemaal doet, of vragen over onze kliniek? Neem contact met ons op!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd