Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Marieke van Summeren
Paraveterinair

Marieke van Summeren

Paraveterinair
Paraveterinair
Marieke van Summeren
Paraveterinair

Ik ben Marieke van Summeren en werk als paraveterinair bij AniCura Dierenziekenhuis Tilburg. 

Opleiding en achtergrond

Ik heb de opleiding mbo paraveterinair dierenartsassistente gevolgd aan het Groenhorst college in Barneveld. Als klein meisje wilde ik al iets met dieren doen. Ze vooral beter maken en helpen. Nou, dat is gelukt!

Mijn werk

Ik vind aan mijn werk vaak de patiënt erg leuk! Of het nu een hond, kat of konijn is. Verder vind ik de afwisseling erg leuk. Geen dag is hetzelfde, dat maakt dat het echt nooit saai is. Anesthesie vind ik erg interessant.  En je kunt hierin blijven leren. Ik heb eerder een nascholing gevolgd over de anesthesie. 

Vrije tijd

Ik heb een rode kater (Lion) en een cyperse poes (Tijger), ze zijn broer en zus. Beide zijn erg lief en goed verwend. Ook hebben we nog 2 cavia's (Hakketak en Eevee). Buiten mijn werk ben ik vooral druk met mijn gezin. Ik heb een zoontje van bijna 9 jaar. Verder onderneem ik graag leuke dingen; ga ik graag uiteten of lekker bij een vriendin op de koffie. 

 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd