Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Altijd de beste zorg

Om te zorgen dat uw dier de beste zorg krijgt, is het belangrijk om de beste medicijnen te selecteren, de beste dierenartsen in dienst te hebben en de kliniek omstandigheden optimaal in te richten, zover mogelijk.

Kwaliteitssysteem

Als AniCura-kliniek houden wij ons aan de AniCura kwaliteitseisen. Hiermee zorgen we ervoor dat onze patiënten de allerbeste zorg krijgen. Dit zijn standaarden die extern gewaarborgd worden. Meer weten? Ga naar: AniCura kwaliteitseisen

Medische apparatuur

Wij laten al onze medische apparatuur eens in de paar maanden controleren. Alleen zo weten we honderd procent zeker dat we de juiste uitslagen krijgen en we de juiste diagnose stellen bij uw huisdier.

Hygiëne en medicatie

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteitsrichtlijnen van AniCura op het gebied van hygiëne en medicijnen. Alles is bij ons daarom spic en span, want alleen in een hygiënische omgeving kunnen we de beste zorg geven. 

Ook leggen wij de nadruk op het uitkiezen van de juiste medicatie. Wij beperken het gebruik van antibiotica in verband met de opbouw van resistentie bij het huisdier. Dit gaat natuurlijk nooit ten koste van de gezondheid van uw huisdier. Medicatie moet wél werken. Daarom selecteren wij de beste medicatie in samenwerking met andere AniCura-klinieken.

Expertises in huis

Om kastje-naar-muur-taferelen te voorkomen, hebben wij zoveel mogelijk verschillende expertises in huis gehaald. Al onze dierenartsen hebben zich op een bepaald onderdeel van de diergeneeskunde toegelegd. Daarnaast werken we samen met erkende europese specialisten, waarbij een specialist chirurgie zelfs deel uitmaakt van het team.

Om te zorgen dat kennis van de laatste ontwikkelingen in huis is, volgen onze dierenartsen en assistenten kwalitatieve inhoudelijke nascholingen. Zo krijgt uw huisdier altijd de beste zorg.

Richtlijnen NVWA

Wij volgen de regels voor dierenartsen over het fokbeleid van kortsnuitige honden van de NVWA. Heeft u hier vragen over? Neem met ons contact op via eersel@anicura.nl. 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd