Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Sandra Marinus
Dierenarts

Sandra Marinus

Dierenarts
Dierenarts
Sandra Marinus
Dierenarts

 
Mijn naam is Sandra Marinus en ik werk sinds 2022 als dierenarts bij AniCura Leeuwarden . Ik ben opgegroeid in Leeuwarden en heb de opleiding tot dierenarts afgerond in Utrecht.  

Mijn passies als dierenarts 


Ik hou me vooral bezig met de interne geneeskunde. Ziektes die te maken hebben met de interne organen kunnen soms een behoorlijke puzzel zijn, en dit maakt het werk voor mij uitdagend.   
Daarnaast heb ik een passie voor de geneeskunde van konijnen en knaagdieren. Knaagdieren zijn natuurlijk hele andere dieren dan honden en katten. De afwisseling van het werken met de verschillende dieren maakt mijn werk nog leuker. 


Sportieve uitdaging 


Naast werken heb ik ook nog veel verschillende hobby’s. Ik hou ervan om sportief bezig te zijn en in mijn vrije tijd zoek ik dan ook regelmatig een sportieve uitdaging op. Kickboksen, skeeleren en hiken zijn de sporten die ik dan graag doe. Daarnaast hou ik ook heel veel van reizen; als ik niet aan het werk of aan het sporten ben, ben ik wel een verre reis aan het plannen.  

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd