Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Leeuwarden

Wij heten u van harte welkom bij AniCura Leeuwarden! Al meer dan 30 jaar staan we klaar voor de huisdieren in Leeuwarden en omstreken.

Dé dierenarts in Leeuwarden

Of het nu is voor uw hond, kat, konijn of knaagdier: bij ons vindt u liefdevolle en de best mogelijke zorg. Met goede apparatuur, een groot team van dierenartsen en jarenlange kennis en ervaring staan wij ècht voor hoge kwaliteit van zorg.

In onze ruime en moderne praktijk doen we er alles aan om het bezoek van u en uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Denk aan een hoger plekje waar uw kat rustig kan wachten en afstand kan houden van honden en een persoonlijk ontvangst door onze assistenten.

Al meer dan 30 jaar een begrip in Leeuwarden en omstreken

Meer dan een gewone dierenarts

Voordat we beginnen met een behandeling onderzoeken we uw dier goed om zo tot de juiste diagnose en behandeling te komen. Wij gaan hierin een stapje verder dan een gewone dierenarts. Hiervoor hebben we bijna alles zelf in huis: van echografie, een uitgebreid lab voor bloed- en urineonderzoek, röntgenapparatuur tot de apparatuur voor alle soorten van kijkoperaties.

Moderne operatiekamers

Heeft uw dier een operatie nodig? Onze operatiekamers zijn uitgerust met alle moderne snufjes om uw dier tijdens een operatie goed in de gaten te houden. We hebben bijvoorbeeld expertise in en orthopedische operaties. Bekijk ook: expertises van AniCura Leeuwarden.

U vindt bij ons ook veel aanvullende services voor uw dier. Denk bijvoorbeeld aan:

Veel vertrouwde gezichten

Met een hecht en vast team gaan wij elke dag voor de beste zorg voor uw dier. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, sommigen werken al 30 jaar bij ons! Een duidelijke uitleg over onderzoek en de behandelingen vinden wij belangrijk. Zo weet u precies waar u aan toe bent en kunt u de juiste keuze maken.

Hoge kwaliteit

Iedereen in ons team volgt continu nascholingen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de diergeneeskunde. Want die gaan heel hard! Ook blijven we investeren in de beste apparatuur. Zo doen we er alles aan om de kwaliteit van zorg hoog te houden.

AniCura

Wij maken onderdeel uit van AniCura. AniCura is Scandinavisch van oorsprong, en is sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s meest toonaangevende aanbieder van dierenzorg.

AniCura is opgericht met het idee dat delen van kennis en middelen tussen dierenartsen en -klinieken, de beste diergeneeskunde mogelijk maakt. Dus hoe meer dierenartsen en specialisten zich aan AniCura verbinden, hoe beter de zorg voor uw huisdier wordt. Klinkt goed toch?

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd