Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Lisanne de Haan
Paraveterinair

Lisanne de Haan

Paraveterinair
Paraveterinair
Lisanne de Haan
Paraveterinair

Mijn naam is Lisanne de Haan, ik ben in 1986 geboren in Heerenveen. Per november 2010 maak ik deel uit van het team van deze kliniek. Het hebben van een 32-urige baan hier vind ik fantastisch. Ik ben er trots op deel uit te maken van het professionele en toch ook super gezellige team van deze kliniek!

Mijn werkzaamheden zijn zeer divers. Voornamelijk ben ik in de opname te vinden waar ik zieke en geopereerde dieren verzorg, maar ik help ook wel bij operaties of ben werkzaam aan de balie of telefoon. Ook ben ik diabetesconsulente. Dit houdt in dat ik eigenaren begeleid bij de behandeling van suikerziektepatiëntjes.

Hondentrimster

Het diploma Paraveterinair Dierenartsassistente heb ik in 2007 behaald op het AOC in Meppel. Daarna ben ik gestart met de opleiding tot hondentrimster, waarvoor ik stage heb gelopen bij Karel Witteveen in Meppel. Inmiddels ben ik gediplomeerd trimster en lid van de ABHB, de vakvereniging voor Hondentrimmers. 

Landelijk en bosrijk

Ik heb een aantal jaren in Leeuwarden gewoond. Inmiddels hebben mijn vriend en ik een huis gekocht in Bontebok, dit is een klein dorp aan de rand van Heerenveen, gelegen in zowel landelijk als bosrijk gebied. Wij hebben drie katten, vijf kwartels, acht kippen en twee cavia’s.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd