Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Loes Imholz-Stam
Paraveterinair

Loes Imholz-Stam

Paraveterinair
Paraveterinair
Loes Imholz-Stam
Paraveterinair

Ik ben Loes Imholz-Stam geboren in 1982 te Leeuwarden. Ik werk sinds 2002 als paraveterinair in deze kliniek en heb het enorm naar mijn zin.

Ik heb altijd graag voor dieren willen zorgen. De medische kant fascineerde me al van kleins af aan. Helaas had ik niet de capaciteit om dierenarts te worden. Maar heel eerlijk: paraveterinair zijn is nog veel leuker!

Scholing

Na de HAVO heb ik de 2-jarige opleiding tot paraveterinair gevolgd in Barneveld. In 2002 heb ik de opleiding afgerond en heb ik enkele maanden op een praktijk in Drachten gewerkt wat tevens mijn stageadres was. 

Jarenlang was ik vooral te vinden in de opname. Daar verzorg ik de zieke dieren die bij ons zijn opgenomen en zorg ik voor een lekker warm bed voor de dieren die uit de OK komen zodat ze rustig kunnen herstellen van de narcose. Sinds 2016 doe ik ook kantoorwerkzaamheden voor de kliniek.

Interesse in katten

Door mijn werk in de kliniek ben ik katten zeer interessant gaan vinden. Ik wil mij daarom graag verder verdiepen in katten. Zo volg ik regelmatig cursussen in ziektes en verzorging van de kat.

Onze dieren thuis

Wij hebben in huis twee katten en één hond. Ze komen alledrie uit het asiel. De katten zijn niet heel goed gesocialiseerd en daarom niet heel makkelijk te benaderen. Dat maakt verzorging tijdens ziekte erg lastig. Gelukkig is het vrouwtje nog nooit ziek geweest. Dat hopen we ook zo te houden, aangezien zij heel moeilijk is. Haar broer heeft al vele levens verspild. Hij is aangereden geweest, en heeft een keer een bijtende stof opgelikt. Gelukkig is alles goed gekomen met hem!

Onze hond is een vrolijke energieke labrador kruising. Zij gaat dagelijks mee naar mijn pony. Zij kunnen het samen heel goed vinden. We maken grote ritten samen. Haar allergrootste hobby is zwemmen.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd