Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Johanna Kreulen
Paraveterinair

Johanna Kreulen

Paraveterinair
Paraveterinair
Johanna Kreulen
Paraveterinair

Mijn naam is Johanna Kreulen, geboren te Leeuwarden juli 1960. Al heel vroeg wist ik dat ik dierenartsassistente wilde gaan worden. Toen ik in april 1980 werd ik aangenomen als assistente bij deze kliniek, toentertijd nog op de Troelstraweg, was ik maar wat blij!

Wat voor mij dit beroep zo leuk maakt is het werken met de dieren, de vele variatie in het werk en het werken met een goed en leuk team. 

Opleiding

Na mijn opleiding dierenartsassistente en de nodige praktijkervaring heb ik in oktober 1982 mijn diploma behaald bij de faculteit der diergeneeskunde te Utrecht.

Orthopedie

Ik ben als operatie-assistente aan het werk en met name de orthopedie neemt het grootste deel van de OK tijd in beslag. Een ander onderdeel van mijn werk is het maken van röntgenfoto’s. Verder heb ik een cursus gevolgd in het maken van heupfoto’s, de zogenaamde Pennhip methode.

Ook patienten narcose toedienen, voorbereiding, instrumentarium verzorgen, laboratoriumwerk, infuus en medicijnen toedienen, bloed afnemen, wond verzorging en verbanden aanleggen en alle anderen voorkomende assistente taken behoren tot mijn dagelijkse werkzaamheden.

Dieren thuis

Thuis ben ik de trotse bezitter van Duitse Herder Thibet, twee katten Bo en Luke. Mijn hobby’s zijn motorrijden, fotograferen (met name dieren) en wandelen.

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd