Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Onze expertises

Naast de liefdevolle zorg, krijgt uw dier zorg van hoge kwaliteit. Lees hier over onze expertises.

Verder hebben wij expertise in:

  • veilige narcose
  • titeren en vaccineren op maat
  • katvriendelijke behandeltechnieken (cat friendly)

Veilige narcose en goed herstel

Wij maken bij chirurgie en gebitsbehandelingen gebruik van zuurstofondersteuning en van hartbewaking. Als het nodig is kunnen we uw dier tijdens de operatie ook automatisch beademen. Met gasnarcose kunnen wij op ieder moment de diepte van de narcose reguleren.

Als uw dier geopereerd wordt en narcose krijgt, daalt de lichaamstemperatuur. Ook na de operatie blijft de lichaamstemperatuur nog een paar uur laag. Om het lichaam te helpen weer warm te worden, maken we gebruik van hulpmiddelen. In de kliniek maken we gebruik van warmte matten, verwarmde opname verblijven en kunnen we kleine dieren in onze couveuses leggen. De paraveterinair houdt uw dier goed in de gaten en meet regelmatig zijn of haar lichaamstemperatuur op. Door uw dier van een warme omgeving te voorzien, kan uw dier beter herstellen na een operatie.

Titeren en op maat vaccineren bij hond of kat

Kan uw dier niet tegen bepaalde vaccinaties of heeft uw dier een allergie? Titeren houdt in dat we uw hond of kat op maat vaccineren.
Bij AniCura Zuidlaren kunt u langskomen voor advies en onderzoek bij titeren.

Lees meer over: titeren

Cat Friendly

De kliniek in Zuidlaren is Cat Friendly. Dat betekent dat de praktijk op een katvriendelijke manier is ingericht om zo de stress bij uw kat te verminderen tijdens een bezoek aan de dierenarts.

AniCura Zuidlaren heeft het zilveren Cat Friendly certificaat.

Lees meer over: Cat Friendly

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd