Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Riëtte Kok
Paraveterinair

Riëtte Kok

Paraveterinair
Riëtte Kok

Dier en baasje

Vanaf de lagere school wilde ik al paraveterinair worden. Uiteindelijk heb ik de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek gevolgd. In mijn werk vind ik de omgang met dieren en hun baasjes het leukst.

Tandheelkunde en laboratorium

Vanuit mijn studie heb ik veel interesse in laboratoriumwerkzaamheden. Ook vind ik het leuk om bezig te zijn met tandheelkunde. Om vervolgens na een gebitsbehandeling te horen dat het dier in tijden niet zo vrolijk is geweest, geeft mij veel voldoening.

Tanheeldkunde: bijscholing

Ik houd dan ook graag mijn kennis up-to-date op het gebied van tandheelkunde en laboratoriumwerk. Hierover hebben we meerdere teksten op de website, zoals tandheelkunde hond of -kat, gebitsreiniging en meer.

Huisdieren

Ik heb een paard, Rose, drie katten Youka, Angus en Blacky, één cavia Ollie en twee kipjes Jorisussie en Houwtje. Gelukkig zijn deze beestjes allemaal gezond. Eerdere dieren van mij zijn wel ziek geweest. Zo had mijn vorige kat last van nierfalen, had ik een hondje met diabetes en had mijn cavia een melkkliertumor. Ook heb ik een paard op 31,5 jaar leeftijd moeten inslapen. Gelukkig is ze bijna 20 jaar bij mij geweest. 

Creatief bezig

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig: wol spinnen, verven, breien en haken. Ook kleding naaien en quilten. Verder wandel en fiets ik veel, en gaan we met ons gezin graag naar fantasy festivals. Ik blijf gelukkig door te genieten van kleine dingen zoals naar het werk fietsen met de opkomende zon of een kat die lekker op schoot komt liggen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd