Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over ons

Persoonlijk contact en dierenzorg van hoge kwaliteit in een modern uitgeruste kliniek. Dat is waar AniCura Assen voor staat. Hier leest u meer over ons.

Modern uitgeruste dierenkliniek

De dierenkliniek in Assen heeft twee spreekkamers waarin dierenartsen uw dier onderzoeken en behandelingen. Er is een derde ruimte beschikbaar voor uitgebreide onderzoeken zoals een laboratorium-, ECG-, echografie, röntgen en endoscopie.

Opnameruimte

Is het nodig dat uw dier wordt opgenomen? Soms is een opname nodig als hij of zij te ziek is om thuis verzorgd te worden. Ook worden dieren hier ter observatie gehouden. Onze opnameruimte beschikt over comfortabele hokken waar wij uw dier met liefde verzorgen.

Twee operatiekamers

Onze operatie-afdeling heeft een grote behandelruimte waar de dierenartsen kleine ingrepen doen en waar dieren voor een operatie worden voorbereid. Er zijn twee operatiekamers en een aparte opnameruimte voor operatiepatiënten, zodat zij niet in hetzelfde opnameruimte verblijven als de zieke dieren.

Persoonlijk contact

Bij AniCura Assen staan we voor persoonlijk contact tussen huisdiereigenaar en dierenarts. Wat zijn uw wensen voor de behandeling van uw dier? Heeft u zorgen over de gezondheid van uw dier of vragen over de mogelijkheden? Bij AniCura Assen bespreken we graag met u wat de beste zorg is voor uw huisdier.

Een vast team van dierenartsen, paraveterinairen en assistenten staat altijd voor uw dier klaar en geeft u een warm ontvangst. Veel paraveterinairen en assistenten werken al heel lang in de kliniek waardoor zij veel van onze klanten en hun dieren al goed kennen.

Dierenzorg van hoge kwaliteit

Naast het bieden van hoogwaardige dierenzorg, gaan we altijd met u in gesprek over de best mogelijke behandeling voor uw dier. Wanneer het beter voor uw dier is, verwijzen wij u door naar een gespecialiseerde dierenkliniek. Ook dit doen we in overleg met u.

Verder houden wij ons bezig met preventieve zorg en goede voorlichting. Op deze manier helpen we u uw dier gezond ouder worden.

Nascholing en kwaliteitssysteem

De diergeneeskunde ontwikkelt zich snel. Er is nu veel meer mogelijk op het gebied van behandeling en onderzoek. Om up-to-date te blijven van al deze ontwikkelingen volgt het team jaarlijks nascholing.

Ook wordt onze apparatuur jaarlijks gecontroleerd, volgen we hygiëneregels op en hebben we protocollen om uw dier kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen bieden. Dit alles staat vastgelegd in het kwaliteitssysteem van AniCura. Wilt u hier meer over weten? Lees verder over het kwaliteitssysteem van AniCura .

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd