Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. In de Senior check zit lichamelijk onderzoek en uitgebreid laboratoriumonderzoek. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura Beverwijk Duinwijk

Over onze faciliteiten en visie.

AniCura Duinwijk is een modern uitgeruste kliniek voor honden, katten, vogels, konijnen en knaagdieren met uitgebreide faciliteiten.

De beste zorg, in een prettige omgeving

Wij hebben - naast voor u een ruime wachtkamer en prettige behandelkamer - de beschikking over:

Moderne faciliteiten

Opname mogelijkheden

Een separate opname (quarantaine); een opnameruimte met onder andere één grote opname met vloerverwarming;

Tandheelkunde

Een uitgebreide tandheelkunde unit en dus goede tandheelkunde voor honden en katten maar ook konijnen en knaagdieren. Ook hebben we speciale röntgen-apparatuur voor het gebit.

Orthopedie

Voor problemen op het gebied van orthopedie (gewrichten/botten) kunt u ook bij ons terecht.

Samenwerking in de regio

Sinds maart 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Anicura Nederland. Samen met AniCura Kennemerland en AniCura IJmond vormen wij een hechte groep dierenklinieken in de regio. Wij werken onderling intensief samen. Hierdoor kunt u op elk moment, voor bijna elk probleem bij ons terecht; soms zullen wij u met uw dier moeten doorverwijzen naar een dierenarts-specialist.

Aandacht

Aandacht staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen uw dier en u als betalende klant, ook u als verzorger van uw dier, en onze eigen ontwikkeling zijn belangrijk.

Aandacht voor u

U heeft het beste voor met uw dier, maar misschien ziet u iets over het hoofd. Naast het stellen van een diagnoses en het behandelen van klachten besteden wij gericht aandacht aan uw vragen over de verzorging, voeding en het gedrag van uw huisdier. 

Kwaliteit bij AniCura

Uit antwoorden en informatie die u ons geeft, leren we en verhogen we onze kwaliteit. We blijven informatie uitwisselen met andere klinieken en collega's om zo tot betere adviezen te komen en uw dier nog betere zorg te geven. Zowel in de kliniek als binnen AniCura werken we zo aan verbetering van ons aanbod.

Binnen AniCura staat kwaliteit hoog in het vaandel. 

Door goed te vergelijken met andere klinieken, ook in het buitenland, leren we van elkaar. Zo werken we aan diergeneeskundige zorg van hoge kwaliteit met de aansluiting bij AniCura. We leren van elkaar en komen zo tot de beste diergeneeskundige zorg.

Wachtkamer

Operatiekamer (OK)

Bloedonderzoek

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd