Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Beverwijk

AniCura Duinwijk - Beverwijk

Onze dierenartsen en assistenten helpen u graag op onze locatie aan de Duinwijklaan. Door onze liefdevolle zorg én de beste diergeneeskunde zijn we al jaren een begrip in de wijk.

White dog before x-ray
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

0251 - 212 031

Duinwijklaan 49, 1943 GB Beverwijk

Routebeschrijving

Over ons

Wij werken nauw samen met onze locatie aan de Büllerlaan, wil je hier meer over weten?

Dierenartsen + assistenten = liefdevolle zorg

Onze dierenartsen en assistenten werken samen om ervoor te zorgen dat u en uw dier de beste zorg en service krijgen in onze dierenkliniek aan de Duinwijklaan in Beverwijk.

Bij ons staan kwaliteit en service namelijk op nummer één. Zo beperken we het gebruik van antibiotica waar mogelijk en wordt onze apparatuur regelmatig getest zodat het de juiste uitslag geeft. Daarnaast vragen we onze klanten om feedback en kijken we hoe we het steeds nog beter kunnen doen. Alles voor de beste zorg.

Ook volgen wij allemaal regelmatig nascholing om ervoor te zorgen dat we goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Samenwerking van dierenartsen in Beverwijk

AniCura heeft twee locaties in Beverwijk. De andere locatie, aan de Büllerlaan, heeft meer mogelijkheden om uw dier te onderzoeken als dat nodig is. Komt u langs voor een jaarlijkse controle of een eerste onderzoek? Dan kunt u prima terecht bij onze dierenarts aan de Duinwijklaan.

Kies een goede dierenarts

Het uitkiezen van een nieuwe dierenarts is niet makkelijk. Vaak kijken mensen naar locatie en reviews. Maar hoe weet u of de medewerkers zich blijven ontwikkelen en hun kennis up to date houden? En hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Zijn er duidelijke hygiëne richtlijnen? Hier leest u alles over het kiezen van een dierenarts.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Duinwijk - Beverwijk
Boek bij een andere kliniek

De beste zorg leveren.

Een goede behandeling van uw huisdier start met de juiste diagnose.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd