Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Kwaliteit

We vinden het hier heel belangrijk dat u erop kunt vertrouwen dat we de hoogste kwaliteit leveren.

Onze artsen hebben allemaal een eigen aandachtsgebied in de diergeneeskunde. Hierdoor kunnen we u (bijna) altijd in onze eigen kliniek helpen, ook al zijn de klachten erg lastig te peilen.

Zo is er bijvoorbeeld een arts die zich heeft toegelegd op vogels en bijzondere dieren en er zijn een aantal artsen die zich bezighouden met tandheelkunde. De dierenartsen en assistenten worden regelmatig bijgeschoold. Zo blijven ons team de beste zorg leveren.

Hygiëne en antibiotica

Onze klinieken zijn ingericht met hygiënisch werken in het achterhoofd. Een veilige en schone omgeving draagt bij aan een goed en snel herstel van uw huisdier. Door altijd hygiënisch te werken kan het antibioticagebruik tot een minimum beperkt blijven.

Dit is belangrijk voor het voorkomen van resistentie tegen antibiotica. Het voorkomen van infecties is erg belangrijk. AniCura is een voorloper met het zogeheten QualiCura-kwaliteitsprogramma. Hierdoor volgen wij de beste manier van werken in een dierenkliniek om de kans op infecties zo klein mogelijk te houden!

Veilige medicijnen

De medicijnen die wij aan uw huisdier geven hier kiezen we zorgvuldig uit. Wij kiezen voor de beste en meest veilige medicatie, waarvan de herkomst duidelijk is. Wij maken zoveel mogelijk gebruik van geneesmiddelen met een Nederlandse registratie voor diergeneeskundig gebruik.

Samenwerking met andere specialisten binnen AniCura

Soms heeft een huisdier een aandoening die wij niet (meteen) kunnen vaststellen of behandelen. Deze dieren worden dan doorverwezen naar een collega specialist, bijvoorbeeld een oncoloog of cardioloog. Binnen AniCura werken veel dierenartsen en specialisten, wat patiënten overleg en doorverwijzing makkelijk maakt. Op deze manier kunnen wij samen de beste zorg leveren, ook voor uw huisdier.

AniCura Duinwijk: aansluiting AniCura

Meer weten over hoe aan kwaliteit werken in onze praktijk aan de Duinwijklaan? Ga naar:

Over ons - AniCura Duinwijk

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd