Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Over AniCura 't Leidse Land

Met zorg en liefde staat het team van AniCura ’t Leidse Land klaar voor u en uw dier.

Dé dierenarts in regio Leiden

Al bijna 50 jaar is onze kliniek de dierenarts voor huisdieren in Leiden en omgeving. Of het nu is voor een consult, advies of operatie, ons vaste team van dierenartsen en paraveterinairen helpen u altijd verder. In onze zorg en service zetten we graag een stapje extra.

Zo nemen wij altijd de telefoon op en kunt u meestal dezelfde of volgende dag bij ons terecht. Ook op zaterdagen en in de avonden hebben we op één van onze locaties spreekuren. Parkeren is bij ons gratis. Onze zorgzame en deskundige dierenartsen staan graag voor u klaar!

Zorg dichtbij 

Met vier klinieken in de regio zijn we nooit ver van u vandaan:

Ook voor landbouwhuisdieren en paarden

Onze zes deskundige dierenartsen met expertise in runderen, geiten, schapen en paarden helpen u graag met de beste zorg. Er staat 24 uur per dag een dierenarts voor u klaar. Bekijk ook: landbouwhuisdieren en paarden.

Alleen het beste voor uw dier

Bij onze klinieken is er aan zorg veel mogelijk, of het nu is voor uw kat, hond, konijn, knaagdier of kip. Naast gewone diergeneeskundige zorg vindt u bij ons expertise in onder andere laparoscopische sterilisatie en echografie. Tandheelkunde en digitale röntgen hebben we ook in huis. 

Met moderne labapparatuur is ook bloed-, urine- en ontlastingsonderzoek bij ons in huis mogelijk.  Zo heeft u altijd zo snel als mogelijk de uitslag en kan een behandeling bij ons snel starten.  

Kwaliteit voorop 

Ook in de diergeneeskunde is steeds meer mogelijk. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen volgt ons hele team verplicht nascholing. Ook laten we al onze apparatuur jaarlijks controleren en werken we met speciale hygiëne protocollen.

Samenwerking specialisten  

Als onderdeel van AniCura werken we samen met meer dan 100 klinieken in Nederland aan de best mogelijke zorg. Met deze samenwerking is het mogelijk om eenvoudig te overleggen met specialisten uit het AniCura netwerk, of u door te verwijzen naar een verwijscentrum. Zo weet u bij ons zeker dat uw dier altijd de beste zorg krijgt.

We kijken uit naar uw komst! 

Wilt u kennismaken, of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.  Ga naar: contact

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd