Zuid-Holland

AniCura Zoeterwoude

De beste service en goed bereikbaar, daar kunt u op rekenen bij de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land in Zoeterwoude. Ons betrokken team staat voor u en uw huisdier klaar. Maak eenvoudig online een afspraak.

Vet examining small dog
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

071 - 580 28 18

Miening 38, 2381 GP Zoeterwoude

Routebeschrijving

Over ons

Met zorg en liefde staat het team van AniCura ’t Leidse Land klaar voor u en uw dier.

Dé dierenkliniek van Zoeterwoude

Welkom in onze Anicura Dierenkliniek 't Leidse Land in Zoeterwoude aan Miening 38. Of het nu is voor een consult, vaccinatie of onderzoek, we helpen u graag verder. U ziet bij ons vertrouwde gezichten, zodat we u en uw dier echt leren kennen.

We zijn er voor alle dieren in Leiden en omgeving

Met vier dierenklinieken in Leiden, Leiderdorp, Roelofarendsveen en Zoeterwoude helpen we al bijna 50 jaar duizenden dieren in de regio. Met de moderne technieken en jarenlange ervaring is er bij ons veel aan zorg mogelijk. Alles om uw dier te helpen met de best mogelijke zorg.

Goede service en bereikbaarheid

Maak eenvoudig online een afspraak, meestal kunt u dezelfde of volgende dag nog bij ons terecht. Of bel voor een vraag even op, we zijn goed bereikbaar. Wilt u in een avond of op een zaterdag langskomen? Bekijk ook de openingstijden van onze andere locaties:

Afspraak bij de dierenarts in Zoeterwoude

Heeft u een vraag aan een van onze dierenartsen in Zoeterwoude, of wilt u een afspraak maken? Via de button bovenaan de pagina maakt u eenvoudig online een afspraak. Of bel ons tijdens openingstijden, dan zijn we goed bereikbaar. We helpen u graag verder.

Werken bij AniCura?

AniCura ’t Leidse Land biedt zorg aan huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden vanuit vier locaties in regio Leiden.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd