Zuid-Holland

AniCura Roelofarendsveen

De zorgzame en deskundige dierenartsen van AniCura 't Leidse Land staan graag voor u klaar in onze ruime kliniek in Roelofarendsveen. Met moderne apparatuur en jarenlange ervaring is er veel aan zorg mogelijk. Maak eenvoudig online een afspraak.

Dog and cat in a bed
Voor diereigenaren

Expertises

Onze expertises

Contact

071 - 331 25 40

Rembrandt van Rijnsingel 33, 2371 RB Roelofarendsveen

Routebeschrijving

Over ons

Met zorg en liefde staat het team van AniCura ’t Leidse Land klaar voor u en uw dier.

Dé dierenkliniek in Roelofarendsveen

De beste service en bereikbaarheid, daar kunt u bij onze dierenkliniek in Roelofarendsveen op vertrouwen. De dierenartsen en paravaterinairen zetten graag voor u en uw dier een stapje extra. Alles om u en uw dier zo goed mogelijk te helpen.

Vier locaties in regio Leiden

U vindt de andere locaties van AniCura 't Leidse Land in Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude. Als kliniekgroep staan we al bijna 50 jaar klaar voor duizenden huisdieren in de regio. Of het nu is voor een consult, onderzoek of operatie, wij helpen u en uw dier verder.

Expertise in laparoscopische sterilisatie

Wilt u uw teef laten steriliseren? In onze kliniek is alle apparatuur en kennis in huis voor laparoscopische sterilisatie van hoog niveau. Deze vorm van sterilisatie is minder belastend, uw hond herstelt er sneller van en de kans op een infectie is heel erg klein. 

Afspraak bij de dierenarts in Roelofarendsveen

Wilt u een afspraak maken bij de dierenarts aan de Rembrandt van Rijnsingel 33 in Roelofarendsveen? Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons. We staan graag voor u en uw dier klaar, op de dinsdagen en donderdagen ook in de avond.

Werken bij AniCura?

AniCura ’t Leidse Land biedt zorg aan huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden vanuit vier locaties in regio Leiden.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd