Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Leiderdorp

Liefdevolle zorg in een ruime en moderne kliniek, de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land staan in Leiderdorp voor u en uw dier klaar. Maak eenvoudig online een afspraak.

Puppies sitting 1
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

071 - 589 04 05

Van der Valk Boumanweg 50, 2352 JD Leiderdorp

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Heel aardig personeel wat echt om dieren geeft. Goede uitleg en bereid om vragen te beantwoorden. Ze nemen alle tijd voor het dier. Aanrader👍🏼 - Belinda via Google reviews

Dé dierenkliniek in Leiderdorp

Of het nu is voor zorg voor uw hond, kat, konijn, knaagdier of kip, we helpen u verder met de best mogelijke zorg. Al bijna 50 jaar is AniCura ’t Leidse land de dierenkliniek voor huisdieren in Leiden en omgeving. U vindt onze andere drie klinieken in Leiden, Roelofarendsveen en Zoeterwoude.

Paarden en landbouwhuisdieren

Ook voor landbouwhuisdieren en paarden staat ons team voor u klaar. Onze zes dierenartsen met expertise in paarden, rundvee, geiten en schapen zijn 24/7 voor klanten bereikbaar. Bekijk ook: landbouwhuisdieren en paarden.

Goed bereikbaar

In onze zorg en service zetten we graag een stapje extra. We zijn telefonisch goed bereikbaar en buiten openingstijden maakt u eenvoudig online een afspraak. Meestal kunt u dezelfde of de volgende dag in een van onze locaties terecht. Ook in de avonden en op zaterdagen hebben we spreekuren.

Afspraak met een dierenarts in Leiderdorp
Wilt u met uw dier langskomen bij een van onze dierenartsen aan de Van der Valk Boumanweg 50 in Leiderdorp?  Maak eenvoudig online een afspraak of bel ons, ook bij twijfel. We zijn er voor u en uw dier.

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Leiderdorp
Boek bij een andere kliniek

Werken bij AniCura?

AniCura ’t Leidse Land biedt zorg aan huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden vanuit vier locaties in regio Leiden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd