Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Zuid-Holland

AniCura Leiden

Persoonlijke aandacht en jarenlange kennis en ervaring, dat vindt u bij de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land in Leiden. U bent van harte welkom met uw dier, of het nu is voor vaccinatie, consult of advies. Maak wel altijd even een afspraak.

Puppy and pet owner
Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

071 - 522 05 13

Hermelijnvlinder 36, 2317 KC Leiden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Dé dierenkliniek in Leiden

Of het nu is voor een diergeneeskundig advies of een behandeling, ons vaste team van dierenartsen en paraveterinairen helpt u graag verder. Persoonlijke aandacht vinden we in onze dierenkliniek in Leiden belangrijk. Samen met u kijken we wat het beste is voor uw dier.

De vier locaties van AniCura ’t Leidse Land

U vindt ons ook in Leiderdorp, Roelofarendsveen en Zoeterwoude. Door deze nauwe samenwerking en onze continue nascholing is er bij ons veel aan zorg mogelijk. Als onderdeel van AniCura werken we ook samen met specialisten, waar we als nodig mee overleggen.

Wij zijn er voor u

De beste zorg en service, daar staan we voor. We nemen altijd de telefoon op en meestal kunt u nog dezelfde of volgende dag met uw dier bij ons terecht. Ook in de avonden en op zaterdagen zijn we er voor u. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Zo is uw dier bij ons echt verzekerd van de beste zorg.

Afspraak bij de dierenarts in Leiden

Twijfelt u, of wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen aan Hermelijnvlinder 36 in Leiden Merenwijk? Een afspraak maakt u eenvoudig online. Bellen kan natuurlijk ook, we staan graag voor u en uw dier klaar!

Uitgebreide Senior Check
Vind jouw dierenkliniek en maak een afspraak voor een uitgebreide Senior Check.
Boek bij jouw geselecteerde kliniek
Boek bij Leiden
Boek bij een andere kliniek

Werken bij AniCura?

AniCura ’t Leidse Land biedt zorg aan huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden vanuit vier locaties in regio Leiden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd