Zuid-Holland

AniCura Leiden

Persoonlijke aandacht en jarenlange kennis en ervaring, dat vindt u bij de dierenartsen van AniCura ’t Leidse Land in Leiden. U bent van harte welkom met uw dier, of het nu is voor vaccinatie, consult of advies. Maak wel altijd even een afspraak.

Puppy and pet owner
Voor diereigenaren

Expertises

Onze expertises

Contact

071 - 522 05 13

Hermelijnvlinder 36, 2317 KC Leiden

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is.

Dé dierenkliniek in Leiden1

Of het nu is voor een diergeneeskundig advies of een behandeling, ons vaste team van dierenartsen en paraveterinairen helpt u graag verder. Persoonlijke aandacht vinden we in onze dierenkliniek in Leiden belangrijk. Samen met u kijken we wat het beste is voor uw dier.

De vier locaties van AniCura ’t Leidse Land

U vindt ons ook in Leiderdorp, Roelofarendsveen en Zoeterwoude. Door deze nauwe samenwerking en onze continue nascholing is er bij ons veel aan zorg mogelijk. Als onderdeel van AniCura werken we ook samen met specialisten, waar we als nodig mee overleggen.

Wij zijn er voor u

De beste zorg en service, daar staan we voor. We nemen altijd de telefoon op en meestal kunt u nog dezelfde of volgende dag met uw dier bij ons terecht. Ook in de avonden en op zaterdagen zijn we er voor u. Voor spoed zijn wij 24/7 bereikbaar voor onze klanten. Zo is uw dier bij ons echt verzekerd van de beste zorg.

Afspraak bij de dierenarts in Leiden

Twijfelt u, of wilt u langskomen bij een van onze dierenartsen aan Hermelijnvlinder 36 in Leiden Merenwijk? Een afspraak maakt u eenvoudig online. Bellen kan natuurlijk ook, we staan graag voor u en uw dier klaar!

Werken bij AniCura?

AniCura ’t Leidse Land biedt zorg aan huisdieren, landbouwhuisdieren en paarden vanuit vier locaties in regio Leiden.

Samen genieten van het leven


De beste bescherming tegen ziekte bij uw dier, dat vindt u bij AniPlan. U kiest het preventieve zorgplan dat past bij uw dier, zodat uw dier echt de zorg krijgt die hij of zij nodig heeft om gezond te blijven. In het pakket zit o.a. de jaarlijkse gezondheidscontrole, basisvaccinaties, middelen tegen vlooien, wormen en teken en 10% korting op voeding.
%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd