Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Femke Pickkers

Femke Pickkers

Dierenarts
Femke Pickkers
Dierenarts

Ik ben Femke Pickkers, 26 jaar oud en ben werkzaam als eerstelijns dierenarts op de locaties dierenziekenhuis in Dordrecht en Papendrecht.      

Opleidingen

Ik heb het diploma dierenarts gezelschapsdieren behaald op de faculteit diergeneeskunde, universiteit van Gent. Mijn interesses ben ik nog aan het uitzoeken, maar ik vind vooral interne geneeskunde leuk.

Momenteel ben ik bezig met een opleiding: Graduate Program voor pas afgestuurde dierenartsen.Dit is gemiddeld 1-2 keer per maand online lessen volgen over verschillende onderwerpen. Er zijn ook 3 face-to-face momenten. Deze opleiding duurt ruim een jaar.

Gezondheid verbeteren

Ik haal veel voldoening uit het verbeteren van de gezondheid van dieren en het geruststellen van bezorgde eigenaren. Een gelukkig dier en een gelukkige eigenaar maakt mij blij.

Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door dieren. Samen met mijn interesse in de geneeskunde uiteindelijk gekozen voor diergeneeskunde.

Wonen

Ik woon momenteel samen met mijn vriend. Wij hebben nog geen huisdieren maar zijn van plan een kat of katten te nemen als we gaan verhuizen naar een groter huis. Mijn ouders hebben een hond (bosten terriër) van 2 jaar oud en 2 katten.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden waar ik krachttraining doe. Verder hou ik van reizen en nieuwe avonturen beleven samen met mijn vriend. Ik hecht ook veel waarde aan de tijd die ik doorbreng met vrienden, of dat nu gezellig thuis is of dansend op een festival.

Superkracht

Als ik een superkracht zou kunnen kiezen zou dat genezing zijn. Het vermogen om mezelf en andere te genezen van ziekten.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd