Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Daley Kruithof
Paraveterinair

Daley Kruithof

Paraveterinair
Paraveterinair
Daley Kruithof
Paraveterinair

Hallo! Ik ben Daley.

Opleiding

Als je vroeger aan mij vroeg wat ik later wilde worden, was het antwoord altijd ''iets met dieren''. Om deze reden begon ik met mijn opleiding paraveterinair.

Tijdens deze opleiding heb ik ook stage mogen lopen bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek/ AniCura verwijscentrum Dordrecht. Toen ik hier stage liep, merkte ik direct dat zij veel meer in huis hebben dan de meeste klinieken en dat de sfeer zeer vriendelijk en collegiaal was.

Ik ben daarom ook erg blij en dankbaar dat ik vanaf mei 2017 deel uit mag maken van het bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek.

Als paraveterinair

U komt mij tegen op de locatie Papendrecht en Dierenziekenhuis. Het werk als paraveterinair is erg afwisselend: het ene moment sta je in de operatiekamer en het andere moment ben je met klanten bij de balie bezig.

Deze afwisseling tussen mens en dier maakt naar mijn idee het werk juist zo leuk!

Ook biedt AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek mij de gelegenheid om verder te ontwikkelen door middel van cursussen.Naar mijn idee ben je nooit uitgeleerd, en op deze manier blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het veterinaire gebied.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd