Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Angel Moesker
Paraveterinair

Angel Moesker

Paraveterinair
Paraveterinair
Angel Moesker
Paraveterinair

Helpen van dieren

Vroeger vond ik dieren altijd al superleuk. Ik wilde dan ook iets met dieren doen als beroep, maar precies wat, dat wist ik nog niet. Uiteindelijk heb ik een paar dagen in een dierenkliniek meegelopen, waarna ik voor het beroep paraveterinair heb gekozen. 

Mijn werk

Wat ik allemaal zo leuk vind aan mijn werk? Elke dag is anders, er gebeuren zoveel verschillende dingen op de werkvloer. Het helpen van dieren en mensen vind ik mooi, helemaal als ze met een tevreden gevoel de kliniek verlaten. 

Nu ik langer in het vak zit merk ik dat ik naast de liefde voor dieren ook erg geïnteresseerd ben in de geneeskundige kant. Ik volg ook meerdere nascholingscursussen per jaar, waar ik veel nieuwe dingen leer die ik vervolgens weer kan toepassen in de kliniek. Tegenwoordig verdiep ik mij in anesthesiologie en daarbij assisteer ik bij laparoscopische sterilisaties. Lees ook: Laparoscopische sterilisatie.

Dushi uit Aruba

Ik had een zwerfhond uit Aruba genaamd Dushi, waar ik 15 jaar veel plezier en liefde mee heb gehad. Ondertussen hebben wij een nieuw hondje; een 1,5 jaar ouder toy terriër (Djuno). Heel verschillend van onze vorige hond, hij is erg jong en ontdeugend. We gaan graag met hem wandelen en hij is ook nog erg speels!

Vrije tijd

Naast mijn werk vind ik het leuk om te kickboksen, dit doe ik dan ook zeker zo’n drie keer per week. Mijn hoofd leeg maken aan het einde van de dag is toch wel lekker. Daarnaast vind je mij in het weekend lekker thuis op de bank of ben ik met vriendinnen leuke dingen te doen zoals uit eten, uitgaan of bijv. lekker de stad in.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd