Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

José

José

Dierenartsassistente
José
Dierenartsassistente

Ik ben Jose en ik werk als paraveterinair bij Anicura Dierenkliniek het Overbosch - Oostvoorne. 

Opleiding en achtergrond

Momenteel ben ik in opleiding tot paraveterinair. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik graag werk met dieren, ik wil ze graag helpen. Dieren kunnen niet praten en niet aangeven wanneer ze hulp nodig hebben, het proberen te bieden van steun aan zowel dier als eigenaar trok mij heel erg.

Mijn werk

Het werk is zeer divers. Van het werken met de dieren tot eigenaren te woord staan, naar schoonmaken. Er is altijd wel wat te doen. Het mooiste is als je verandering ziet aan de dieren. Als ze schuw binnen komen, je ziet dat ze niet lekker zijn en dan een week later op controle komen en het door medicatie het ineens hele andere dieren zijn die vrolijk binnen stappen.

Vrije tijd

Ik werk naast mijn baan bij het Overbosch ook bij zeehondenopvang A Seal, wat ik ook mooi werk vind. Verder ga ik graag naar concerten of op reis. 

Thuis heb ik zelf een kat (Lizzie), ze is nu drie jaar en ontzettend lief. Voorheen heb ik 2 katten gehad die beide helaas niet oud zijn geworden. Jus en D'orange heetten ze. Jus heeft 2 keer een pootje gebroken, hebben we toen laten opereren, maar ze bleek helaas een botziekte te hebben waardoor ze snel iets brak. De steun die ik toen van de artsen en assistentes heb gehad, maakte dat ik ook graag die steun aan anderen zou willen bieden. 

 

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd