Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Hans Tange
Dierenarts

Hans Tange

Dierenarts
Dierenarts
Hans Tange
Dierenarts

Dier en baasje helpen

Ik heb diergeneeskunde gestudeerd aan Universiteit Utrecht, vanwege mijn medische interesse en het graag willen werken met mens en dier. Sinds 1998 ben ik werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Hellevoetsluis. Twee jaar later werd ik daarnaast ook praktijkeigenaar. Nu werk ik naast AniCura Hellevoetsluis ook op locatie in Oostvoorne.

Het mooiste aan mijn vak vind ik om dieren te helpen. Dieren zijn voor hun zorg afhankelijk van mensen, het is fijn als je kunt helpen om het comfort en welzijn van een dier te verbeteren. Verder vind ik het belangrijk dat het contact en de samenwerking met de eigenaar goed verloopt.

Chirurgie en orthopedie

Mijn expertise is chirurgie en orthopedie. Deze vakgebieden hebben mijn interesse omdat ik graag met mijn handen werk. In orthopedie volg ik nascholing. Het leuke van nascholing vind ik dat ik steeds bijleer en hierdoor een dier met ingewikkelde problemen zo goed mogelijk kan helpen.

Jack Russell Tubbs

Thuis heb ik een Jack Russell terriër, Tubbs. Hij is een beetje eigenwijs, maar past goed in het gezin.

Wanneer het kan breng ik tijd door in Frankrijk en geniet ik van het Franse leven met familie of vrienden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd