Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Hans Tange
Dierenarts

Hans Tange

Dierenarts
Dierenarts
Hans Tange
Dierenarts

Dier en baasje helpen

Sinds 1998 ben ik werkzaam als dierenarts bij Dierenkliniek Hellevoetsluis. Twee jaar later werd ik daarnaast ook praktijkeigenaar. Nu werk ik naast in Hellevoetsluis, ook op locatie in Oostvoorne.

Het mooiste aan mijn vak vind ik om dieren te helpen en het welzijn en levenscomfort van het dier te verbeteren. Verder vind ik het belangrijk dat het contact en de samenwerking met de eigenaar goed verloopt.

Chirurgie, orthopedie en röntgen

Mijn expertise is chirurgie, orthopedie en röntgendiagnostiek. In orthopedie volg ik nascholing. Het leuke van nascholing vind ik dat ik steeds bijleer en hierdoor een dier met ingewikkelde problemen zo goed mogelijk kan helpen.

Jack Russell Tubbs

Thuis heb ik een Jack Russell terriër, Tubbs. Hij is een beetje eigenwijs, maar past goed in het gezin.

In mijn vrije tijd ga ik graag lekker eten en drinken met familie of vrienden. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn handen bezig te zijn en dingen te maken of repareren. Wanneer het kan breng ik tijd door in Frankrijk en geniet ik van het Franse leven met familie of vrienden.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd