Net een kitten?

Wij geven je graag gericht advies. Ga naar: Kitten Wijzer

Over ons

Persoonlijke zorg dichtbij: we helpen u graag met liefdevolle zorg van hoge kwaliteit.

De zorg die uw dier nodig heeft

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek locatie centrum is een gloednieuwe kliniek gevestigd middenin het centrum van Dordrecht.

De kliniek bevindt zich in dierenspeciaalzaak Calimero. In deze winkel is een grote diversiteit aan spullen te vinden voor honden, katten, konijnen, vissen en vogels. Ook kunt u bij de eigenaresse van de winkel terecht voor voedingsadvies. 

Ondanks de beperkte ruimte in de kliniek is er veel mogelijk. Natuurlijk bent u welkom voor consult of voor de jaarlijkse vaccinaties of chippen.

Als onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek werken we nauw samen met de drie andere locaties in Dordrecht: Stadspolders, Sterrenburg en ons verwijscentrum voor specialistische zorg.

Het kan zijn dat we u voor grotere of specialistische ingrepen verder helpen in één van deze locaties. Zo vindt u bij ons bijna altijd de zorg die uw dier nodig heeft.

Locaties van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek:

Persoonlijke zorg

Elk consult  van uw dier voeren wij liefdevol uit. En met de beste apparatuur, kennis en kunde. Wij zijn een kleinere praktijk, dus geen volle wachtkamers of onrust voor uw dier. En altijd een bekend gezicht.  

Onze dierenziekenhuis en dierenartsen zijn altijd in ontwikkeling

De diergeneeskunde is constant in ontwikkeling en daarom zijn onze dierenartsen en assistenten ook altijd in beweging. Met nascholing, intervisies en overleg met specialisten door het hele land waarborgen wij nu en in de toekomst de beste zorg voor uw dier.

Onderdeel van AniCura

Wij zijn onderdeel van AniCura, omdat wij dezelfde belangrijke visie hebben, namelijk dieren altijd de best mogelijke zorg bieden.

Wanneer nodig overleggen we met collega’s van bijna 90 klinieken in Nederland, of verwijzen we uw dier door. Zo bent u bij ons altijd verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd