Gratis gebitscontrole

Online inplannen? Let dan op het afspraaktype! Zie je de gebitscheck niet staan? Maak dan telefonisch een afspraak. Meer weten? Ga naar: Maand van de Gebitsverzorging

Zuid-Holland

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek - Centrum

Heeft u een dierenarts nodig voor onderzoek, of om uw dier te laten vaccineren of chippen? We helpen u graag met liefdevolle zorg van hoge kwaliteit. AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek vindt u in het centrum van Dordrecht.

Voor diereigenaren

Maak een afspraak

Afspraak maken

Contact

078 - 621 91 30

calimero@anicura.nl

Grote Markt 1, 3311 BG Dordrecht

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Uw dierenarts in Dordrecht Centrum

AniCura Dierenziekenhuis in Dordrecht is een gloednieuwe kliniek. Bij ons bent u van harte welkom voor onder andere de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinaties. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Door een samenwerking met al onze collega's, kunnen wij nog meer zorgen bieden aan uw dier.

Dierenspeciaalzaak Calimero

U vindt Dierenziekenhuis Drechtstreek in het Centrum van Dordrecht, in dierenspeciaalzaak Calimero. In deze dierenspeciaalzaak vindt u een groot aanbod van spullen voor uw hond, kat, konijn, vissen of vogel. Ook voor voedingsadvies kunt u hier terecht. 

Persoonlijke zorg

Onze dierenkliniek heeft maar beperkt de ruimte. Dit betekend voor u dus geen volle wachtkamer, minder onrust voor uw dier en altijd een bekend gezicht.

Goede zorg voor uw dier

Omdat we zijn aangesloten bij het netwerk van AniCura, kunnen we overleggen met collega dierenartsen in meer dan 90 klinieken in Nederland. Ook hebben we goede samenwerking met andere AniCura klinieken in bijvoorbeeld Stadspolders en Sterrenburg. Heeft uw huisdier specialistische zorg nodig, dan kunnen wij u dus doorverwijzen naar een kliniek in de buurt. 

Behandelingen

Actie: gratis gebitscontrole

Maak in februari een afspraak voor een gratis gebitscheck. Gebitsproblemen leveren meer pijn, ongemak en vervolgens verdere (orgaan)problemen op dan veel mensen weten. Leer hoe u het gebit van uw dier goed verzorgt!
Lees meer over gebitsverzorging

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd