Zuid-Holland

AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek - Centrum

Heeft u een dierenarts nodig voor onderzoek, of om uw dier te laten vaccineren of chippen? We helpen u graag met liefdevolle zorg van hoge kwaliteit. AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek vindt u in het centrum van Dordrecht.

Voor diereigenaren

Behandelingen

Onze behandelingen

Contact

078 - 621 91 30

calimero@anicura.nl

Grote Markt 1, 3311 BG Dordrecht

Routebeschrijving

Over ons

Al onze medewerkers doen er alles aan om u op uw gemak te stellen als er iets met uw huisdier aan de hand is. Dit doen we in een moderne kliniek met een goed uitgerust laboratorium.

Uw dierenarts in Dordrecht Centrum

AniCura Dierenziekenhuis in Dordrecht is een gloednieuwe kliniek. Bij ons bent u van harte welkom voor onder andere de jaarlijkse gezondheidscontrole en vaccinaties. 

Onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek

Wij zijn onderdeel van AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek, een groep samenwerkende dierenartsen in de regio. Door een samenwerking met al onze collega's, kunnen wij nog meer zorgen bieden aan uw dier.

Dierenspeciaalzaak Calimero

U vindt Dierenziekenhuis Drechtstreek in het Centrum van Dordrecht, in dierenspeciaalzaak Calimero. In deze dierenspeciaalzaak vindt u een groot aanbod van spullen voor uw hond, kat, konijn, vissen of vogel. Ook voor voedingsadvies kunt u hier terecht. 

Persoonlijke zorg

Onze dierenkliniek heeft maar beperkt de ruimte. Dit betekend voor u dus geen volle wachtkamer, minder onrust voor uw dier en altijd een bekend gezicht.

Goede zorg voor uw dier

Omdat we zijn aangesloten bij het netwerk van AniCura, kunnen we overleggen met collega dierenartsen in meer dan 90 klinieken in Nederland. Ook hebben we goede samenwerking met andere AniCura klinieken in bijvoorbeeld Stadspolders en Sterrenburg. Heeft uw huisdier specialistische zorg nodig, dan kunnen wij u dus doorverwijzen naar een kliniek in de buurt. 

%

Royal Canin met 15% korting

Niet meer sjouwen met zware zakken, alles snel thuisbezorgd. Voor voedingsadvies, neem gerust contact op. Nu 15% korting op uw eerste order.
Ga naar de webshop

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd