Nieuw: onze Senior Check

Met uitgebreide controles sporen we ouderdomsgerelateerde aandoeningen bij honden en katten op tijd op. Meer weten? Ga naar: Senior Check

Ruben  Stok
Dierenarts

Ruben Stok

Dierenarts
Dierenarts
Ruben Stok
Dierenarts

Hallo, ik ben Ruben Stok en werk sinds 4 oktober 2021 als dierenarts bij AniCura De Waard in Alblasserdam en bij AniCura Dierenziekenhuis Drechtstreek in Papendrecht.

Over mijn werk

Mijn studie Diergeneeskunde heb ik gevolgd aan de Universiteit van Antwerpen en de Universiteit van Gent. In 2021 heb ik mijn diploma behaald.

Wat me verder aanspreekt in dit vak is de grote diversiteit aan werkzaamheden. Een dag in de kliniek is nooit hetzelfde.

Blauwe Russen

Vanaf mijn geboorte woon ik al samen met Blauwe Russen. Hierdoor is mijn liefde ontstaan voor katten en voor Blauwe Russen in het bijzonder. Yuri, Natasja, Nikolaj en Kazimir zijn de katten waarmee ik ben opgegroeid. Zij hebben een grote rol gespeeld in mijn uiteindelijke keuze voor het beroep van dierenarts.

Honden vind ik ook erg leuk. In de nabije toekomst hoop ik ook een puppy in huis te kunnen nemen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd lees en verzamel ik Fantasy en Sci-fi boeken. Ook kijk ik graag naar een goede film of serie en uiteraard het liefst met een kat op schoot. Verder houd ik van skiën, fietsen en wandelen.

Tot ziens in de kliniek!

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd