Mireille Wibier
paraveterinair

Mireille Wibier

paraveterinair
paraveterinair
Mireille Wibier
paraveterinair

Specialisatie

Ik ben Mireille Wibier en werk als Paraveterinair bij AniCura Schouwen-Duiveland, Zierikzee en Burg-Haamstede. Ik ben gespecialiseerd als diabetes consulente, heb expertise in HR en management en ik volg een nascholing over leiderschap.

Elke dag ga ik weer ontzettend graag naar mijn werk om te beginnen aan een nieuwe dag, waarvan je nooit helemaal weet hoe die gaat verlopen. Dat geeft mij elke keer weer veel energie. Ik ben regelmatig achter de balie te zien, in de spreekkamers of in de opname voor verzorging van de opgenomen dieren. Maar ook achter de schermen ben ik actief bezig op het gebied van HR zodat alles soepel verloopt. Geen enkele dag is hetzelfde en die afwisseling vind ik leuk. Ik heb voor dit beroep gekozen omdat het veel voldoening geeft wanneer dier en eigenaar gezond en tevreden naar huis gaan.

Ozzy en faa'iq

Zelf heb ik een kleine stoere Jack Russel genaamd Ozzy en een paard genaamd faa'iq. In mijn vrije tijd spendeer ik dan ook veel tijd aan paardrijden, wandelen, fietsen en eropuit gaan met de kinderen.

Fout

Er is iets fout gegaan. Deze functie reageert waarschijnlijk niet tot de pagina is vernieuwd